Unieke hypnotherapie bij Zen tastisch

Persoonlijke aandacht staat bij Zentastisch op nummer 1 en die krijg je ook. De sessies zullen dan ook één op één zijn en in volledige privacy. Hierdoor kunnen we samen werken aan een oplossing voor je probleem. Als je voor Zentastisch kiest dan kies je voor balans, liefde en kracht!

Wat is Hypnotherapie

Er zijn twee verschillende soorten Hypnotherapie. Je hebt Stage Hypnose en je hebt Therapeutische Hypnose. Stage Hypnose zal je vast wel kennen! Mensen die gekke dingen op het podium moeten gaan doen, zoals een kip nadoen. Dit soort Hypnose wordt gebruikt in het theater en kun je niet vergelijken met Therapeutische Hypnotherapie.

Therapeutische Hypnotherapie

Ik gebruik alleen de Therapeutische Hypnose. Je weet nog wat je hebt gezegd en gedaan. Therapeutische Hypnose is een vorm van rust waardoor je kunt communiceren met het onbewuste om zo de problemen aan te pakken en ze voorgoed vaarwel te zeggen. Het onbewuste heeft het beste met je voor en gaat strategieën bedenken om zo bijvoorbeeld niet te hoeven voelen. Er gebeurd zoveel onbewust, wist je dat 95% onbewust gaat en maar 5% bewust. Kun je je voorstellen dat je onbewust verschillende manieren heeft gevonden om zo niet je trauma te hoeven voelen. Met Hypnotherapie maak je contact met het onbewuste om zo deze strategieën aan te gaan en ze vaarwel te zeggen.

Hoe kom je van je Angsten af met Hypnotherapie

Hypnotherapie helpt je van jouw angst af te komen. 

Jij gaat in drie sessies je angst overwinnen!

Sessie 1: Samen stellen we je angst en strategieën vast. Deze sessie krijg je inzichten in je gedrag en gaan we het onbewuste voorbereiden op de gewenste verandering.
Een sessie van 1 uur.

Sessie 2: Hier zetten we de transformatie in en nemen we je belemmering weg, zodat jij het leven kunt gaan leven wat je wil leven.
Deze sessie duurt gemiddeld 2 uur.

Sessie 3: Er is veel veranderd en in deze laatste sessie bevestigen we de verandering in je onbewuste.
Een sessie van 1 uur.


De kosten van dit Unieke Traject zijn €499,- nu met €100,- korting bij het volgen van het traject.
Het traject wordt niet vergoed! 

Wat is het jou waard om van je probleem af te komen?
Wat kost het probleem je nu?

Wil jij ook leven zonder angst of paniekaanval zodat jij het leven kunt gaan leven wat je wil leven!

Ga ervoor, ook jij bent het waard!

Reiki Cursus

Zentastisch is onderdeel van Zennu

Ook kun je zelf leren hoe je jezelf en andere kunt behandelen met de Reiki energie

Zentastisch
Zentastisch